1. Τρόποι Αποστολής – Έξοδα Παράδοσης

 • Παραλαβή από το κατάστημά μας
  • Μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας στην Ελπίδος 7, Αγία Παρασκευή κατά τις ώρες λειτουργίας του. (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00)
 • Αποστολή εντός / εκτός Αττικής με courier
  • Οι παραδόσεις εντός / εκτός Αττικής πραγματοποιούνται από την ACS courier Δευτέρα με Παρασκευή.
  • Για παραγγελίες άνω των 100 €, η παράδοση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής πραγματοποιείται δωρεάν εντός 1-2 εργ.ημερών.
  • Για παραγγελίες κάτω των 100€, η χρέωση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής είναι 4 € (συμπερ. Φ.Π.Α.) εντός 1-2 εργ.ημερών.
  • Για αποστολές εκτός Αττικής, τα έξοδα αποστολής είναι τα εξής :
   Χερσαίοι προορισμοίΝησιωτικοί προορισμοί
   3,50 € μέχρι 2 kg4,00 € μέχρι 2kg
   1,00 € για κάθε επιπλέον Kg1,20 € για κάθε επιπλέον Kg
   1-3 εργ. ημέρες1-3 εργ. ημέρες
 • Αποστολή εντός / εκτός Αττικής με μεταφορική εταιρεία
  • Για παραγγελίες σε βαριά και ογκώδη προϊόντα, προτείνεται η μεταφορά τους με μεταφορική εταιρεία.
   Το κόστος το πληρώνει ο αγοραστής κατά την παραλαβή.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας δια 5.000.

Ογκομετρικό Βάρος (σε κιλά) = μήκος * πλάτος * ύψος (σε εκατοστά) / 5.000

2. Τρόποι Πληρωμής

 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
  • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με πληρωμή μέσω όλων των πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Διεθνών Οργανισμών VISA, Mastercard, Maestro.
   Για την διασφάλιση των συναλλαγών σας, οι αγορές μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας πραγματοποιούνται μέσω του συστήματος i-bank e-commerce της Εθνικής Τράπεζας.
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR84 0172 0430 0050 4306 3078 670 -SWIFT: PIRBGRAA
   Alpha Bank: IBAN: GR29 0140 2090 2090 0200 2008 433 -SWIFT: CRBAGRAA
   Εθνική Τράπεζα : IBAN: GR10 0110 6660 0000 6660 0280 375 -SWIFT: ETHNGRAA
 • Πληρωμή μέσω PayPal
  • Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.
   Επιλέγοντας τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε απευθείας στη σελίδα του PayPal.
 • Πληρωμή στο κατάστημα
  • Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε και να πληρώσετε την παραγγελίας σας στο κατάστημα μας με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με μετρητά.
 • Αντικαταβολή
  • Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα με μετρητά κατά την παράδοση της στο χώρο σας με χρέωση 1,70€.

Όλες οι τιμές στο www.ithouse.gr είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον κατά νόμο Φ.Π.Α.

Όλα τα φορολογικά στοιχεία που εκδίδονται για την πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε επιτηδευματίες και ιδιώτες και των οποίων η αξία ξεπερνάει τα 500 ευρώ εξοφλούνται μόνο μέσω τραπεζικού μέσου πληρωμής (χρεωστικών /πιστωτικών καρτών, τραπεζική κατάθεση, PayPal) και όχι με μετρητά.

Βάσει του Ν. 2859/2000, άρθρο 39α παρ.5 , για αγορές κινητών τηλεφώνων, tablets, laptops και κονσόλες παιχνιδιών και εφόσον η συναλλαγή γίνεται από επιτηδευματία ή εταιρεία υποκείμενου/ης στον ΦΠΑ με δικαίωμα έκπτωσης , ο αγοραστής έχει δικαίωμα απαλλαγής Φ.Π.Α.

Σε περίπτωση που κατά τον έλεγχο των φορολογικών στοιχείων, ο αγοραστής δεν είναι υποκείμενος στο Φ.Π.Α, θα χρεώνεται ο αναλογούν Φ.Π.Α.

3. Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε :

 1. σε όλες τις περιπτώσεις που λόγω μη σωστής εκτέλεσης της παραγγελίας από την IT House, παραδοθούν λανθασμένα ή ελαττωματικής ποιότητας προϊόντα κατόπιν επικοινωνίας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα με το κατάστημά μας.
  Το προϊόν μπορεί να αντικατασταθεί άμεσα εφόσον δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα χωρίς καμία επιβάρυνση για το κόστος μεταφοράς.
 2. σε όλες τις περιπτώσεις που διαπιστωθεί πρόβλημα / ελάττωμα στη λειτουργία ή ποιότητα του προϊόντος που βρίσκεται στα πλαίσια της ισχύουσας χρονικά εργοστασιακής εγγύησης, μπορείτε να φέρετε ή να στείλετε το προϊόν στο κατάστημά μας με δική σας επιβάρυνση για το κόστος μεταφοράς.
  Αφού γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος από το τεχνικό μας τμήμα και διαπιστωθεί ότι το προϊόν σας καλύπτεται από τον κατασκευαστή, σας το αντικαθιστούμε με νέο προϊόν και με δικά μας μεταφορικά έξοδα.
 3. σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής ενός μη ελλαττωματικού προϊόντος που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την έκδοση λιανικής απόδειξης. Το προϊόν γίνεται δεκτό προς επιστροφή όταν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δεν έχει υποστεί φθορές, δεν έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας ή και δεν έχει γίνει χρήση του προϊόντος (άρθρο 3ε Ν. 2251/1994). Σε αυτή την περίπτωση, ο αγοραστής επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής των αγαθών. Με την ολοκλήρωση του ελέγχου των παραπάνω προϋποθέσεων, η εταιρεία υποχρεούται να προβεί στην πίστωση του αντίστοιχου χρηματικού ποσού με τον ίδιο τρόπο που διενήργησε ο αγοραστής τη συναλλαγή.